2014年8月2日星期六

Cary Audio Cinema 11a/12自學助人計劃終於完成

歷時四個月的Cary Audio Cinema 11a/12機主自學助人計劃終於over run完成,多謝Pang Ling兄、Hang兄、yoyopccw兄及lamborghini436兄四位Cary用家的配合,無論今次各位有否得著,好聲了或衰聲了都好,都是一個經驗,如四位有任何體驗或意見都不妨告知Anthony。

今次project後會暫時不會再提供免費調校,但認識我的朋友有任何影音問題可以直接致電給我,我認知內的幫到的一定會幫。

多謝幾位!

Anthony

沒有留言:

發佈留言

暫別家中的系統

下星期將要搬走去一個未知嘅領域,今次一別唔知重有無機會同呢套系統重逢嘞,拍低經過咁多年嚟自己最喜歡嘅setting作個記念,希望有生之年可以同佢地重聚。 在此祝各位日日好畫靚聲,個個星期升級。