2016年7月19日星期二

第一隻Ultra HD Blu-ray: Batman v Superman: Dawn of Justice入手


廢話唔講,$285入手Ultra HD + Blu-ray唔算太貴,話晒都係新制式,但要留意UHD+Blu-ray的版本中,Blu-ray只收錄了Theatrical Version,而UHD只收錄了Ultimate Edition,而兩者都有親切嘅粵語字幕同Dolby Atmos聲軌,有興趣買的朋友記得揀啱版本了。




升級目標: Ultra HD Blu-ray Disc > Ultra HD Blu-ray Player> Ultra HD Projector.....加油!!!

-全文完-



沒有留言:

發佈留言

澳門Benson兄的Optoma UHC68

(本文的所有相片由Benson兄提供,特此感謝!) 認識Benson兄是因為早年他購入JVC投影機後對影像調校有甚感興趣而在Whatsapp中和他交流了不少新資訊和知識。 當日是應Benson兄的邀請過江到澳門為他新購入的Optoma UHC68作出調校,今次是第二...