2016年7月19日星期二

第一隻Ultra HD Blu-ray: Batman v Superman: Dawn of Justice入手


廢話唔講,$285入手Ultra HD + Blu-ray唔算太貴,話晒都係新制式,但要留意UHD+Blu-ray的版本中,Blu-ray只收錄了Theatrical Version,而UHD只收錄了Ultimate Edition,而兩者都有親切嘅粵語字幕同Dolby Atmos聲軌,有興趣買的朋友記得揀啱版本了。




升級目標: Ultra HD Blu-ray Disc > Ultra HD Blu-ray Player> Ultra HD Projector.....加油!!!

-全文完-



沒有留言:

發佈留言

Miller & Kreisel S-250入手為升級7.1.4?

從ebay購入了一對二手的Miller & Kreisel S-250 S-250只出了很少量,與比較廣為人知的S-150THX不同之處是在每邊聲道多了一對6吋單元。 現在一屋都是人棄我取的陳年古董,系統中有S-250 x 2 MPS-150THX x 5 SS150 M...