2019年6月6日星期四

HIENDY影音俱樂部 影音之研究所 - 投影機調校篇

HIENDY影音俱樂部 影音之研究所 - 投影機調校篇

AVNewbie.com十分榮幸得到HIENDY影音俱樂部邀請出席佢地今個星期六(2019年6月8日)下午三時正舉行嘅影音之研究所 - 投影機調校篇活動。

可以畀小編呢個口水佬同各位研究一下投影機調校,希望今次唔會好似上十年前果次咁講到啲朋友打喊露。

有興趣嘅朋友可以喺下面條link報名,7/6/2019 11:00裁止報名!





沒有留言:

發佈留言

復活節抗疫小活動,LG HU85LA簡單評測

在小編入手 LG HU70LA 4K LED 投影機前一直對LG這部3 channel Laser超短投投影機十分有興趣,而且十分幸運在GSir兄安排下到相信是當時全港第一位LG HU85LA用家處看過實際畫面,當時的感覺是未在任何單芯片的DLP機上看到這重接近Sony投影...