2019年6月6日星期四

HIENDY影音俱樂部 影音之研究所 - 投影機調校篇

HIENDY影音俱樂部 影音之研究所 - 投影機調校篇

AVNewbie.com十分榮幸得到HIENDY影音俱樂部邀請出席佢地今個星期六(2019年6月8日)下午三時正舉行嘅影音之研究所 - 投影機調校篇活動。

可以畀小編呢個口水佬同各位研究一下投影機調校,希望今次唔會好似上十年前果次咁講到啲朋友打喊露。

有興趣嘅朋友可以喺下面條link報名,7/6/2019 11:00裁止報名!





沒有留言:

發佈留言

Miller & Kreisel S-250入手為升級7.1.4?

從ebay購入了一對二手的Miller & Kreisel S-250 S-250只出了很少量,與比較廣為人知的S-150THX不同之處是在每邊聲道多了一對6吋單元。 現在一屋都是人棄我取的陳年古董,系統中有S-250 x 2 MPS-150THX x 5 SS150 M...