2011年3月16日星期三

大年初三兩公婆齊齊去影相

今個新年真係日日都出咗去影相,計初二去完大埔林村,初三Vicky提議去西貢行下兼影下相,除咗Anthony部450D外,Vicky借埋佢家姐部550D一齊去玩,第一次接觸DSLR嘅Vikcy已經用Manual去影,多得Canon嘅user friendly Vicky影咗一日已經大概明白基本原理。而Vicky喺攝影觸覺同構圖方面都比Anthony好,大家睇唔睇得出邊幾幅係Vicky影呢?

沒有留言:

發佈留言

復活節抗疫小活動,LG HU85LA簡單評測

在小編入手 LG HU70LA 4K LED 投影機前一直對LG這部3 channel Laser超短投投影機十分有興趣,而且十分幸運在GSir兄安排下到相信是當時全港第一位LG HU85LA用家處看過實際畫面,當時的感覺是未在任何單芯片的DLP機上看到這重接近Sony投影...