2011年3月16日星期三

Xbox 360 Kinect 體感遊戲入手


今年第一日買咗件新年禮物 - Kinect 感應器,另加一隻遊戲舞動全身。
跟機遊戲Anventures遊戲內容雖然來來去去都係幾個模式,
但真係一隻唔錯嘅party game,而舞動全身真係比以前嘅Palapala好玩好多。
不過各位朋友小心,呢兩隻game嘅運動量真係唔係講笑,
筆者第一日玩咗兩三個鐘已經周身骨痛,所以各位記得玩之前做足熱身運動。
呢個感應器啱嗮筆者呢啲平時唔多願陏嘅人,真係出到一身汗。



PS:不過各位記得買之前度度屋企有無足夠嘅空間去玩,建議距離為6呎。
-全文完-

沒有留言:

發佈留言

用耳聽聲的蘇先生和他的JVC DLA-Z1

早幾天和 新城日的曦哥 查詢JVC NX新系列投影機時指有位用JVC DLA-Z1的客人想做畫面調校,小編當然快快答應。 當日早上帶好設備到達蘇先生的家,進入客廳後正想放下工具喼,蘇先生即指"唔係呢度!",之後再帶小編行過一條長長的走廊進入........