2011年3月16日星期三

Marantz Blu-ray Player UD5005


臨過年入咗部Marantz 嘅UD5005宇宙盤 Blu-ray Player
買前都試過好幾部機如近來嘅大熱Oppo 93
但最後都係Marantz啱我,Anthony人生第一部嘅AV Amp就係Marantz SR7002,
可能Anthony當時唔識發揮部SR7002嘅實力,自始就對Marantz呢個牌子有介心。

但試過呢部UD5005 Blu-ray Player後,令Anthony對Marantz另眼相看。
詳細嘅試機報告會稍後出。

沒有留言:

發佈留言

用耳聽聲的蘇先生和他的JVC DLA-Z1

早幾天和 新城日的曦哥 查詢JVC NX新系列投影機時指有位用JVC DLA-Z1的客人想做畫面調校,小編當然快快答應。 當日早上帶好設備到達蘇先生的家,進入客廳後正想放下工具喼,蘇先生即指"唔係呢度!",之後再帶小編行過一條長長的走廊進入........