2011年3月16日星期三

Marantz Blu-ray Player UD5005


臨過年入咗部Marantz 嘅UD5005宇宙盤 Blu-ray Player
買前都試過好幾部機如近來嘅大熱Oppo 93
但最後都係Marantz啱我,Anthony人生第一部嘅AV Amp就係Marantz SR7002,
可能Anthony當時唔識發揮部SR7002嘅實力,自始就對Marantz呢個牌子有介心。

但試過呢部UD5005 Blu-ray Player後,令Anthony對Marantz另眼相看。
詳細嘅試機報告會稍後出。

沒有留言:

發佈留言

Miller & Kreisel S-250入手為升級7.1.4?

從ebay購入了一對二手的Miller & Kreisel S-250 S-250只出了很少量,與比較廣為人知的S-150THX不同之處是在每邊聲道多了一對6吋單元。 現在一屋都是人棄我取的陳年古董,系統中有S-250 x 2 MPS-150THX x 5 SS150 M...