2011年3月16日星期三

戰友回歸.惡魔出現

PK HO O係xbox live消失O左兩週後,卒之O係尋晚出現!大家都不停咁追問佢呢兩星期去O左邊!原來只係佢個網絡供應商O係佢棟大廈做維修!!哈哈哈!真係嚇死大家!!
 
唔知係咪餓機太耐,PK打GOW一O的都無退步,又係全夜最多人嘅一個!!雖然打到我嬲嬲地!!不過見佢咁耐無打....算啦!!!
 
PK HO 歡迎歸隊!!

沒有留言:

發佈留言

新Test Pattern Generator SpectraCal VideoForge Pro入手

今年年頭為影像調校器材和軟件大升級,當時選擇入手AccuPel DGA-6000 Ultra而放棄新晉人氣品牌Murideo 的Six-G 呢? 主要原因當時 CalMAN的user guide 指出Six-G在HDR或BT2020的模式下必須要以RGB Limited輸出,因S...