2011年3月16日星期三

由作日嘅虛擬朋友變成今日嘅真正老友!!

尋晚日幾個因打online game UO而認識嘅朋友食飯.....唔講都唔記得...不經不覺大家都識O左十年嘞....真係十年人事幾番新....個個由單身到而家有自己嘅家庭!!真係估唔到我起初只係一個用icq同電話溝通嘅guildmate...到佢地結婚我做兄弟!!!有O的就仔都生埋!!!
 
回想自己O的朋友都係打機識嘅多!!!由UO到高逹DX再到而家嘅360...打機都另我識到班志同道合嘅朋友.....下個月又約O左班360嘅戰友見面!!!唔知會唔會繼UO班guildmate後另一班由虛擬到真實嘅朋友呢!?

沒有留言:

發佈留言

暫別家中的系統

下星期將要搬走去一個未知嘅領域,今次一別唔知重有無機會同呢套系統重逢嘞,拍低經過咁多年嚟自己最喜歡嘅setting作個記念,希望有生之年可以同佢地重聚。 在此祝各位日日好畫靚聲,個個星期升級。